Jag blir av med oskulden till Dirty Passion!

Min första riktiga publicering av rock-bilder! Mina bilder på Dirty Passion från Stockholm Rock Out del 2 kommer med i bookletten på deras nya platta!!! Hur stort som helst! Här är några av bilderna de hade att välja mellan, vet inte exakt vilka som kom med:
Dirty Passion på Stockholm Rock OutDirty Passion på Stockholm Rock OutDirty Passion på Stockholm Rock Out

Dirty Passion på Stockholm Rock OutDirty Passion på Stockholm Rock Out

På jobbet brukar vi tala om ”liggtid” (tihi!): Olika tidningar får ligga olika länge. (pfihihi!) Metro= en förmiddag, månadsmagasin= en eller några veckor. En skiva har ju hur lång liggtid som helst! Den sparar man ju till sina barnbarn. Jag har kvar alla mina CD skivor någonsin. Från ”Nevermind” (Nirvana, 1991) till ”The darker instinct” (Takida 2009). Jag har fått flera bilder publicerade förut, i stora upplagor, men aldrig rockfoton och aldrig i något med den typen av liggtid och enorma coolhets-faktorn!

Det vore roligt för Dirty Passion om de slog flera av mina tidigare rekord tillexempel upplaga. Vore coolt om dom tex slår min bild ”Pelles brallor” som legat i min kära arbetsgivares marknadsföring hela året, snålt räknat kanske 10 nummer i år= 20 000 000 exemplar. Då har vi ett mål att arbeta mot. Thriller av Michel Jackson sålde 104 000 000 exemplar, så det är ju inte omöjligt! För det är naturligtvis en suveränt bra skiva! Kolla in album-promon:

Pelles brallor, en helt annan typ av bild: