Live at Heart – pepp!

Festivalsäsongen är officellt slut, men så dyker den här lilla rackaren upp som en liten joker! En ”liten” festival i bemärkelsen att banden inte är jättekända. Men dom är desto fler! 170 band på ca 20 scener på tre dagar i Örebro. Kommer missa så jäkla mycket eftersom det är så många band. :o/ Aja, det ska bli kul att se det man hinner i alla fall! Endel har jag sett tidigare. Tillexempel Seventribe, Killerball, Days of Jupiter, Factory Brains, Shotgun Crackers, Summoned Tide och The Happy Hippo Family.  Alla fantastiska band, men jag kommer nog missa flera av dem den här vändan. Tyvärr. Här är bilder på just de banden från när jag har sett dem tidigare (ingen ordning alls):

 

Ska bli riktigt roligt att åka till Örebro och Live at Heart, gillar att se nya band. Jag har gjort värsta värsting listan på Spotify med banden så man kan peppa lite. Går lite så där eftersom det är så många. Men har lyssnat igenom den en gång och valt mina favoriter. Tyvärr kommer några krocka, så jag får göra en andra urgallring!

Det ska i alla fall bli skitkul, jag har gjort matlåda att ha på tåget och allt. Så jag tror jag har det mesta på det torra. Eller vänta. Ska gå å lägga mig nu och ja… matlådan är det enda jag har klart. Borde kanske packa lite, typ kläder, kamera… ladda lite batterier… sånt tjaffs…. eh. Gonatt!