Förväntningar på 2015

Det känns som jag har försummat den här bloggen lite, det kan bero på att jag har börjat blogga i bara företagets namn med. Där handlar det lite mer allmänt om kreativitet, företagandet och liknande. Då hamnar det man behöver säga oftast på den bloggen.

Men musiken är ju så klart lite ett återkommande tema i mitt liv. Jag vet inte vad jag har för förväntningar på året, jag har lite förhoppningar men är ju som vanligt av den puckade  åsikten så jag hoppas inte på saker förrän de har inträffat, jag tror det inte förrän jag upplever det. Jag håller tummarna för lite resor i år, vissa av dem i musikens tecken, som tex att jag har biljett till Foo Fighters i Göteborg, hoppas jag inte är lika sjuk som när jag var på Madonna på Ullevi, orkade inte klappa. Blir kul med lite foos, sen blir det förhoppningsvis en eller två turer till Norrköping. (i get around!) Lite utomlandsresor hoppas jag på med, men får se vad det blir.

Nya artister för 2015 är ju en del, fick ju så snällt en lista av Spotify för att hitta vad jag borde lyssna på under det här året, visade sig att jag lyssnat nästan uteslutande på singer songwriters förra året, så dom tipsade om mycket sånt, finstämt så klart. Hoppas på bland annat denna herre, han har dykt upp på flera ställen på sistone, så ”det börjar lukta bränt” kan man säga, hoppas han kommer hit, vore roligt. Sen är det massa roliga band som släpper nytt i år med.

Däremot så verkar mina älskade Biffy Clyro ta lite av ett sabbats år, jäkla skit. Dom håller på att spela in ny platta (yei!) så dom skulle bara göra ett par enstaka spelningar i år, ”man vill ju inte trötta ut sin publik”… nä det är klart. Jag skulle inte alls velat vara i Borrowlands i slutet av förra året. Dom gjorde tre spelningar på samma ställe tre kvällar i rad. På varje spelning spelade dom låtar från två av sina skivor. Fansen fick önska vilka. Så massor djupare i skivbacken. Men jag är inte bitter. Hoppas få se dem snart igen bara.

Det var lite småtankar, har inte planerat upp året så himla mycket, det är lite osäkert vad som händer just nu. jag frilansar ju så jag håller i plånboken så mycket jag bara kan, men vissa saker är bara ett måste.

Ser oavsett fram emot ett härligt musikår 2015!