Savages och Bo Ningen på Kägelbanan

6 mars var det dags för en sån där konsert jag längtat efter länge. (Läs hela recensionen och se mer bilder här.)

Savages sprang jag på under Hultsfred när dom helt plötsligt flyttades till Märsta 2013. Det var en sån festivalgrej, det ”stora” bandet som spelade sög rejält så jag vandrade vidare till ett litet tält och blev ”mindblown”.  Sen dess har jag följt dem och detta är första gången jag fått möjlighet att se dem igen.

Å så händer det. Igen.  Samma dag som konserten passar jag på att kolla in förbandet. ”Dom var ju lite bra.” Eller vänta, dom var ju asbra! Lyssnar lite till och nä, däm! Nu blev jag aspepp på kvällen. Väl på Kägelbanan blev jag nästan lite nervös. Men herre min je va bra dom var! Först Bo Ningen och jag måste säga att att dom blåste huvet av mig! Jag förstod inte ett ord av vad dom sjöng men jäklar vilken bra musik. De är ett sånt band som dessutom har hängt kvar och så fort livet blir lite jobbigt på tunnelbanan med jobbiga människor så funkar dom perfekt. Ångrar att jag inte hade kontanter till en tisha med mig… Fan, man ska alltid ha tillräckligt med pengar till en t-shirt med sig.

Tyvärr blir det ju då svårt för Savages att leva upp till förbandet, men dom var fantastiska dom med så klart! Härligt nog var Sveriges Radio där, så här kan ni höra hela konserten, åtminstone ett tag till:

Bilder på Savages:

Savages_Kagelbanan-Sodra_Teatern_02

Savages_Kagelbanan-Sodra_Teatern_01

Savages_Kagelbanan-Sodra_Teatern_03

Savages_Kagelbanan-Sodra_Teatern_06

Savages_Kagelbanan-Sodra_Teatern_08

Bilder på Bo Ningen:

Bo_Ningen_Kagelbanan-Sodra_Teatern_02

Bo_Ningen_Kagelbanan-Sodra_Teatern_05

Bo_Ningen_Kagelbanan-Sodra_Teatern_06

Bo_Ningen_Kagelbanan-Sodra_Teatern_07

Bo_Ningen_Kagelbanan-Sodra_Teatern_08