Ny musik september 2017

Det är inte ofta jag gör såna här spaningar (officiella alltså) men den här månaden har jag haft lite tid över och det har ju släppts så fantastiskt mycket musik. Jag har satt ihop en spellista för min egen skull men om det är någon annan där ute som vill ha lite tips så delar jag gärna med mig.

Listan innehåller Foo Fighters (ja, den är ju så klart fantastisk.) Näst favoritlåten är dock otippat Sunday Rain där jag tror att det är Tyler (trummisen) som sjunger och inte Dave, men favoritlåten är fortfarande Run, som jag skrev om tidigare. Annars innehåller listan Imagine Dragons, Shout out Louds, Timo Räisinen, Newton Fawlkner, The Killers, Oscar Linnros och lite blandade singlar jag sprang på, bland annat Björk! 7 timmar musik, så bara lyssna och njuta. Biljetter till Imagine Dragons på Glogen är inhandlade förresten. Det ser jag fram emot, hoppas det är fler på plats den här gången.

Hur som helst, på fredag är det avslutning på sommaren med Ghost på Grönan, sen drar inomhus säsongen igång. Ser fram emot båda faktiskt! Har skrivit upp mig på alldeles för lite under hösten, får åtgärda det.

Glad sommarslut på er alla!