Dagen före Last Days of April. Och Biffy kommer till stan!!!

Hur det gick med förkylningen? Jotack. Igår var jag vaken Sammanlagt ca 6 timmar på hela dygnet. Feber och helvete, kurerade mig med Fåret Shaun på SVT Play och det verkar ha gjort susen. Idag har jag inte bara tagit mig ur sängen, jag har tagit mig till ICA och blivit tvungen att göra en aktusväng till banken. Men jag överlevde. Det betyder jobb i morgon. Å jobbar jag i morgon så fotar jag i morgon!!!! YES!!! Dom börjar först kl 22 så jag hinner gott hem och ta det lite lugnt emellan.

Fortsätter lyssna in mig på dem och funderar på om jag förutom hårdrockare nu även kan titulera mig ”indipoppare” Tydligen är det vad dom spelar. Kanske ska man låta bli att kategorisera musik som någon vis människa sa. Ikväll blir det i allafall i säng tidigt, det är något jag vet. Trodde klockan började närma sig 21 nu… men hon är tydligen strax efter 18 bara.

Men jag fick världens bästa nyhet idag! Foo Fighters och Biffy Clyro kommer till stan!!!! De ska spela på Stockholms Stadion den 22a juni. Jag har skickat iväg förfrågan till Festivalphoto, hoppas jag hann först, det får vi se. Annars köper jag biljett, det är ju inte konstigare än så! Vaddå, vad menar du med att ”jag ska ju se dem två veckor senare i London”? Ja, är det något konstigt med det eller? Kan man inte se Biffy och Foos flera gånger på en månad eller? Vaddå ”jag har ju redan sett dem tre gånger i år?” Fem gånger är väl bättre än tre? Speciellt om man får fota någon av gångerna! :o)

Två fantastiskt underhållande videos: