Dagens bild: dag 5

Här är dagens bild, dag 5:

Det börjar faktiskt bli lite knepigt nu. Trodde jag skulle vara nedlusad med bra motiv men idag har det varit lite knepigt att få ihop det. Hade några alternativ, men inget jag kände riktigt för. Så det blev Tom och Jerry som jag alltid känner för, jag busade lite med dem för jag tror de hade varit osams. Jerry (beige) låg och sov i huset medan Tom (grå) låg och sov utanför, helt utan skydd, bara ihoprullad till en liten boll. Men dom var glada å friska, i alla fall när dom fick solrosfrön. Som jag när jag får choklad kanske?

Det känns lite som att jag kanske tjatar om det här, men JÖSSES vad jag är pepp inför festivalsommaren! Det ska bli så fantastiskt roligt! Hittar mer å mer saker jag vill fota men det finns lixom inte tillräckligt med tid, för allt ligger på samma datum. Antar att det blir så i sverige när man ska trycka ihop ett helt års musikförbrukning på tre sommar månader som är den enda chansen till att man får se något live utomhus. Innan det är dags att gå i ide igen…

Nu ligger för övrigt även bilderna på Sade på Globen på festivalphoto. Det var inte jag som hade tabbat mig, utan ett litet tekniskt problem med siten som nu är åtgärdat.