Drylight på Debaser Slussen

Igår spelade mina favvisar Drylight på Debaser Slussen! Det var RIKTIGT bra som vanligt. <3 Dom är ju bäst helt enkelt och den där riktiga ”magi” känslan infann sig flera gånger. The spirit of Rock n Roll is alive and kicking…

Det var ganska svårfotat, kändes som dom glömde tända ”ljusriggen” som lös framifrån. Speciellt stackars Johan stod illa till, för att inte tala om Martin, trummisen. Jag har en bild på Martin, så jag har bildbevis på att han var där, men det är inte publicerbart. :o(

Här är några bilder:

Hela Galleriet: Drylight på Debaser Slussen

Köp bilderna på Drylight på Festivalphoto (samma bilder)

Jag hoppas komplettera lite med bilder, men det blev inte så himla mycket mer som är skit-bra. :o( Lite mörkt och trångt. Men ett dike, större scen och en ordentlig ljusrigg… *drömma* och med den skivan och det framträdandet så finns det ju bara en väg att gå: SUCCÈ!!!