Inför torsdagen på Peace & Love 2011

Assåå… eh, ja. Idag spelar 30 Seconds To Mars, det bandet jag sett fram emot mest att se. Jag har vaknat med olika Mars låtar på hjärnan i två månaders tid nu. Endel tycker inte att dom är bra live, lite för lite musik och mycket interagering med publiken, förstår poängen, men jag gillar sånt, då får jag vara med också! :o) Hoppas dom inte har några himla restriktioner nu. Då blir jag tokig.

Om jag reflekterar över gårdagen så var höjdpunkten Sick Puppies helt klart. De var kanon på scenen, överraskade och jag gillade musiken. Det skadade inte att det var pefekta ljusförhållanden så de blev aningen skarpare än alla andra. :o)

Lågpunkten var nog Kings of Leon, vad är det med amerikanare och konstiga kontrakt?! Dessutom kom jag inte ens i närheten av nära när jag gick dit och tjuvkikade, jag överdriver inte om jag säger att jag stod en halv kilometer därifrån. På en parkering. Jag var långt ifrån ensam, men mellan låtarna så hörde jag tydligt musiken från ståndet som säljer reagge prylar… vet inte om det är bra eller dåligt. Det tråkiga var att musiken var skitbra, jag hade gärna sett mer/varit längre fram/FOTAT! Gat dämit.

En annan rolig iakttagelse är att jag tror att jag ser  lite proffsig ut med kameran på axeln. Av den enda anledningen att folk går runt och är förvirrade (och småfulla), får syn på mig, stannar, funderar en liten stund och sedan kommer fram och frågar om spelschemat. Händer HELA tiden. :oD

På förmiddagen i Falun var det en herre som stannade framför mig när jag satt och åt sallad på en parkbänk och försökte att inte få dressing över hela mig, jag tittade upp och han står med ett stort leende och tittar på mitt hår. Då vet man att man är i en ändå rätt liten stad. Till Faluns försvar ska jag säga att jag tror att herren var glad åt det mesta han såg. Även godståget som åkte förbi. :o)

Nu är snart backuppen klar, så ska jag åka iväg å fortsätta. Idag inleder jag med Veronica Maggio. Har även provianterat med Cola på Hemköp. HUTLÖST dyrt på festivalområdet. Jag ogillar när en 33a kostar en tia (hemma får jag 3 för tio), här kostar en 15…

Här kommer bilderna publiceras allt eftersom.
Men de kommer här tillslut med. :o)