The Vaccines på Debaser Medis

Förbandet hette Trailer Trash Tracys. Lite experimentellt och nyskapande kanske? Jag förstår inte riktigt. Men jag gillar ju inte jazz heller för jag fattar inte. Det säger kanske mer om mig än musiken. Jag kanske utveckas i kapp med dem senare. Men just ikväll var nog inte Trailer Trash Tracys storhetstid för mig i alla fall. Men liknade inte basisten Kurt Cobain lite?

 

The Vaccines var däremot fantastiska. Högljutt, skränigt och rock n roll. Det tog mindre än en låt sen var publiken på topp och allsången var ett faktum. Publiken överröstade sångaren emellanåt. En fantastisk publik interaktion och de fick verkligen med sig alla. Jag stod absolut längst fram men blev inte mosad. De främsta raderna var tjejer och de är ju ofta lite trevligare. Längre bak var det väldigt hoppigt dock. Men skit i allt det här, här är det viktiga: bilderna.

Alla bilderna finns i
Galleri: The Vaccines på Debaser Medis

The Vaccines finns att köpa på Festivalphoto

Trailer Trash Tracys finns också att köpa på Festivalphoto