Dåså. Nu börjar det.

Jag har just fått ack till två spelningar i helgen! Men inte för Festivalphoto. Inteför bloggen utan för min alldeles nya sida jag håller på att starta!

Fantastiskt att jag fick acken på bara det skal till sida jag har att visa upp! Men det är så långt från färdigt att jag inte kommer visa det än på ett tag. Sidan måste utvecklas, mejadresser sätttas upp och framförallt fyllas med innehåll! Men bilderna kommer jag publicera här med.

Iaf: på fredag blir det singer songwriters på slussen å på lördag blir det Den Svenska Björnstammen! Kalaskul!

Lägger in en bild till höger som visar hur jag känner! Det blir Josefin från Sahara Hotnights på Peace & Love 2011.

Jag har ganska långt till jobbet så det är i kollektivtrafiken jag gör det mesta ”administrativa arbetet”. Jag har bla bloggat från telefonen i mer än ett år. Skit i det, poängen är att jag skriver detta bland folk och går runt med ett fånigt leende på läpparna! Lite som när man är nykär.