Det är inte en paus, det är dött

Jag har inte fotat något på jättelänge känns det som. Det var ju Pearl Jam som var det senaste. En fantastisk upplevelse om ni inte läst recensionen på LiveNews så gör det. Riktigt roligt för det är mitt mest lästa inlägg någonsin. Jag spräckte 1000-gränsen ganska rejält med den.

Men nu har jag inget att göra. Det är helt dött i Stockholm just nu. Som att alla har semester, men på lördag börjar det hända saker igen, då händer det så klart massa saker så det krockar grejer. Men sånt är livet. Konstigt det här med att Stockholm verkligen tar en paus på konsertfronten från midsommar och exakt fyra veckor framåt. Som att industrisemestern gäller även musikindustrin. Ja, det kanske inte är så konstigt. Men det händer desto mer ute i landet, med festivaler, stora som små och massa mysiga sommarkonserter. Men stan är avfolkad, tunnelbanan går på halvfart och dessutom så regnar det.

Jag kan lika gärna sitta hemma och lyssna på musik, titta på tv och jobba vidare på andra projekt. Lite skönt med en paus från fotandet och jobbandet. Med lite av de vanliga dag-jobbet. Men samtidigt så har det gått 7,5 dygn sedan jag fotade sist och visst börjar jag känna av abstinensen…

Men en positiv grej är att Billy Idol-förkylningen börjar ge med sig! Hostar fortfarande ganska irriterande, men är i alla fall piggare och slipper ta narkotikaklassad meducin på nätterna för att kunna sova. Dessutom börjar locket för öronen som jag haft sedan vi åkte hem från madonna konserten (typ 9 dagar sedan) släppa lite, fortfarande lite lommhörd och det knakar i hela huvudet när jag jäspar, men det blir bättre och det är bra, riktigt bra! Så jag kanske repar mig helt till lördag. Det vore roligt. Känns konstigt att trycka in öronproppar när man redan är lomm-hörd.

Det enda jag är orolig för är att mitt 24-70 objektiv inte beter sig som det borde. Kanske är det bananen i autofokusen, men jag tyckte det betedde sig lite illa redan innan. Hm. :o/ Får hitta ett sätt att kolla upp det på.

Nä, nu ska jag gå å svara i telefonen och sedan ge mig ut på expedition ”köpa-bananer” men inte lägga dem med kameran! Kramisaj på er!

/L