Top Cats på Grönan

Igår var jag även och såg Top Cats på Grönan. Inte lika mycket Rockabilly som jag hade hoppats, framför allt hade jag nog hoppats på att publiken skulle vara lite roligare klädd. Det fanns lite fina klänningar och snajsiga Elvis frisyrer, men mest var det medelsvensson som hade irrat in från tekopparna för att se dom som var med i melodifestivalen. Det var i alla fall känslan jag fick.

Härligt och värt att nämna var deras dialekter. Väldigt varm värmländska. Det var roligt. Jag gjorde alla bilder svartvita för ”att det skulle vara mer autentiskt mot hur det såg ut på den tiden som musiken passade in i”… hade INGET att göra med ett jobbigt röd eller lila-stick i samtliga bilder utom en…. bara så ni vet. Det var medvetet från början… jag lovar…?

Läs hela recensionen och se alla bilderna här.

Å alla bilderna i Galleri: Top Cats på Grönan.