Att Teitur eller att inte Teitur…

Ikväll är det Teitur på Slussen… jag är inte helt frisk än men mycket, mycket bättre. Så jag tänkte jag ska göra ett försök på Teitur, åka tunnelbana och hela den biten och se om jag kan ta mig till jobbet imorgon. Men det blir inte publicering förrän imorgon, för jag måste hem och sova direkt. Van vid 10 timmars sömn per natt de senaste nätterna… Jag vill inte vara hemma längre. Jag är så jäkla trött på att ligga hemma. Tråkigt. Äventyrade till det och gick till ICA idag. Det var ju spännande. Blir lite yr när jag är ute å går, men det är nog bara för att jag legat horisontellt i fyra dygn. Därav övningen med Teitur. Å vad jag ser fram emot honom. Har fotat honom tidigare, men det vart kassa bilder, idag lär det inte bli bättre (om jag tar mig dit) då det är på Slussen som är känt för sin avsaknad av ljus. Men med lite tur öppnar någon dörren till toaletten så det blir lite frontljus… Får hålla tummarna för att jag har lärt mig lite mer de senaste 1,5 åren med.

Här är från Medis den 25 februari 2011: