Dinosaur Jr på Debaser Slussen

Igår var jag och plåtade de fullständiga legenderna Dinosaur Jr på Debaser Slussen. Läs allt om äventyrert här.

Det var mörkt som satan. Ännu mörkare än det brukar vara på slussen. Dinosaurierna är nämligen väldigt gitarr intresserde. Så det stod 3 st dubbla Marchall stackar på ena sidan trummisen och två på andra. Alla dessa förstärkare blockade effektivt det lilla bakljuset man brukar få på slussen. Så man fick leta efter när strålkastaren rörde sig mellan staplarna med förstärkare och kastade en grön strimma någonstans. Till och med gitarristen i förbandet kommenterade att han inte såg vad han spelade.

Så med ISO i botten, bländare 2,8 och jag fick tider som 1/20… Ofta såg jag inte ens med blotta ögat vad jag riktade kameran mot och autofokusen… ja, den hade liiiiite svårt att hitta rätt.

Nåja. Ett hett tips är förresten förbandet som hette Tennis Bafra. Dem ser jag fram emot att få se igen.

Här är los pictures;