Eric Gadd på Grönan

För typ aslänge sen (9 juli) var jag på Eric Gadd på Grönan. Läs mer om det här! Jag har sett honom många gånger, den första gången jag kommer ihåg var på Vattenfestivalen typ… eh, kan det ha varit 93-94? Jag släpade med Åsa mot sin vilja till Skeppsholmen och hon fick ont i fötterna. Det var en fantastisk konsert med många personer på scenen, en komplett blåsuppsättning och allt. Jag tyckte det var magiskt, jag har alltid tyckt livemusik är magiskt. Det är först när jag började ta saken i egna händer som jag kan få utlopp för att se så mycket som jag vill, tidigare ville jag alltid ha någon med mig, nu träffar man folk där eller bara är där själv. Att recensera gör att jag har något att göra med, jag blir rastlös om jag inte har något annat att göra.

Hur som helst konserten på Grönans lilla scen var fantastisk och jag fick upp ögonen för Thomas Stenström som kom och sjöng på några låtar.

Här är alla bilderna!