Att göra eller att inte göra…

Idag är det söndag. Japp, jag skämtar inte Söndag. Igen. Igår var det lördag, det gör att söndag blir en logisk följd. Jag spenderade lördagen hemma sysselsatt med två stora projekt som är sjukt viktiga för min framtid. Det ena är att ta det lugnt och stressa av. Ordentligt. Därför plåtar jag inte så mycket konserter just nu, jag har blivit tvungen att sakta ner. Det ligger inte i min natur så jag är tämligen olycklig med det. Men man måste tänka långsiktigt ibland, det kommer så mycket bra i höst att jag blir galen.

Men jag måste ta tillfället i akt att berätta vad jag kunde ha gjort igår om jag inte var hemma och ägnade mig åt navelskådning. Jag hade kunnat:

  1. Vara å kolla på massa bra på invigningen av Tele2.
  2. Varit på skansen och kollat in Friends dagen med massa bra band.
  3. Varit på Fashing och kollat in Musikkollektivet och säkert fler bra band.
  4. Varit på Leeds eller Reading och kollat in en så jäkla grym festival line-up att jag kissar på mig. Nästa år måste jag till någon av de engelska giganterna.

Hur gärna hade jag tillexempel velat se detta live? (om du är otålig, spola till typ 3:05)

Ja, behöver jag förresten säga det? Biffy Clyro spelar på Reading ikväll…