Ska ’n’ Ska & Awaj Collective på Debaser Medis

Igår spelade Ska ’n’ Ska och Awaj Collective på Debaser Medis! Jag var där för den här bloggen och rapporterade! Detta var ett sånt tillfälle när man blivit varmt rekommenderat något och av princip så vägrade jag lyssna i förväg, lite för att de skulle få chansen att blåsa mig ur skorna för jag inte hade så mycket förväntningar. Det var riktigt bra och ett himla gung på Medis. Det var precis lagom med folk så alla kunde dansa precis som dom ville.

Det var också mitt första uppdrag med nyrenoverade kameran och är det inte ganska mycket skarpare? Jag tycker det i alla fall. Här är några bilder, fler bilder nertill!

Ska 'n Ska på Debaser Medis
Ska ’n Ska på Debaser Medis
Ska 'n Ska på Debaser Medis
Ska ’n Ska på Debaser Medis
Ska 'n Ska på Debaser Medis
Ska ’n Ska på Debaser Medis
Ska 'n Ska på Debaser Medis
Ska ’n Ska på Debaser Medis
Awaj Collective på Debaser Medis
Awaj Collective på Debaser Medis
Awaj Collective på Debaser Medis
Awaj Collective på Debaser Medis
Ska 'n Ska på Debaser Medis
Ska ’n Ska på Debaser Medis
Ska 'n Ska på Debaser Medis
Ska ’n Ska på Debaser Medis