Mitt Spotify 2014

Så, nu är vi inne i december och årssammanställningarna börjar hagla in. Jag har sammanställt mitt Spotify, appen fungerade sådär halvbra, vissa saker visades inte i sammanfattningen så vi kör den gamla hederliga sammanfattningen av sammanfattningen istället.

Tydligen lyssnar jag mest på onsdagar, i snitt tre timmar. Hälften av tiden lyssnar jag på mobilen, hälften på datorn. Jag lyssnar mest på Skottsk rock tydligen, till och med mer än på vanlig rock. Kan ju ha med T in the Park att göra.

Skärmavbild 2014-12-04 kl. 15.06.27Skärmavbild 2014-12-04 kl. 15.06.59

Av mina tio mest lyssnade låtar var visst 8 Newton Faulkner. Det låter lite osannolikt, men okej jag har ju varit lite besatt under perioder av sommaren och hösten.

Baserat på mitt 2014 så trodde Spotify att jag skulle gilla detta 2015

Det tycker jag var en sjukt bra feature, jag letar alltid efter nytt att lyssna på och så fick jag detta. Har inte hunnit lyssna igenom den än, så kanske jag inte gillar det, men vi får se! Spännande.

Annars på konsertfronten har det varit ganska lugnt under hösten när jag har pluggat, har fått prioritera kursen, den var så jälva dyr att varje lektion kostade ca 1600 spänn… och för någon som lever på den ekonomiska gränsen hela tiden så missar man då inte en enda lektion och läxorna tar man på allvar. Men december ser lite bättre ut konsertmässigt, lite på gång i alla fall. Januari är som vanligt stendött, men det ger en fantastisk möjlighet att upptäcka nytt, för man drunknar inte direkt i utbudet.

Fick för några månader sedan tipset om denna lista, och först idag har jag börjat lyssna på den, det är massa nyheter inom rock, gjord av Spotify, den uppdateras hela tiden, mycket bra musik man inte hört tidigare, så riktigt roligt. Hoppas det är band som är på väg ut på vägarna med, men det brukar dom ju vara när det kommer nytt.

Näväl vänner! Vi hörs vidare!