Corrosion of Conformity på Klubben

Nu har det hänt igen. En kompis säger ”du borde hänga med på X!” och jag säger ”JA! Självklart, dom är ju asbra!”, jag lyssnar på det nämnda bandet och jag inser att jag blandat ihop dem med något annat. Inte alls det band jag trodde, men dom här var ju bra dom med så vi kör ändå. Åker dit, träffar min kompis, fotar, åker hem och laddar upp bilderna och… vänta, har någon redan plåtat dem? Vem? Jaha, jag. För ett år sedan. Sedär. Jag visste ju inte vilka dom var nu, varför plåtade jag dem förra året? Förmodligen samma anledning. Så för andra gången på ett år har jag plåtat Corrosion of Conformity. Ett band jag fortfarande inte lyckats greppa.

Det var dock rätt svårplåtat eftersom vår kära lokala ljustekniker, (trots att han dyrt och heligt lovade oss motsatsen) valde att inte ha något frontljus. Alls. Så man fick ta dem när de vände sig om.

Corrotion_of_Conformity -Stockholm_2015_1

Corrotion_of_Conformity -Stockholm_2015_9 Corrotion_of_Conformity -Stockholm_2015_5

Förbandet Black Temple (Blcktmpl) från Helsingborg var lite spännande. Jag kan inte förklara varför men jag tänkte Nirvana hela tiden. Kanske var det sångarens frisyr, kanske var det skrälligheten i låtarna. Jag vet inte. Men roligt att ha sett dem och tycker dom är helt okej, vill höra mer och lyssna in mig lite mer.

Blcktmpl_Stockholm_2015_02 Blcktmpl_Stockholm_2015_05

Blcktmpl_Stockholm_2015_04