James Bay på Debaser Strand

När James Bay spelade på Debaser Strand, det kommer vara en sån där spelning: ”Jag var där”! Att en så stor artist spelade på en sån liten scen! Men det är klart, jag tror bokningen gjordes ganska tidigt. Jag tippade i recensionen ovan att han nästa gång skulle spela på Arenan eller Berns, jag tog i för lite, det blir Annexet. Så man la helt enkelt typ till en nolla på kapaciteten för konserten som går av stapeln i februari. Det har gått fort för James, samtidigt som jag har väntat länge på att han skulle komma hit alls. När man följer hans flöde så spelar han på rätt stora arenor utomlands, men här i Sverige så kör vi Strand. Spännande. Hur som helst! Jag var där och plåtade! Fler bilder på James Bay finns på LiveNews som vanligt.

Dessutom fick jag en av mina coolaste bilder någonsin på förbandet, scrolla scrollet!

James Bay Debaser Strand Stockholm 2015_01

James Bay Debaser Strand Stockholm 2015_04 James Bay Debaser Strand Stockholm 2015_06 James Bay Debaser Strand Stockholm 2015_10 James Bay Debaser Strand Stockholm 2015_02

Support var danska Alex Vargas, min coolaste bild någonsin? Kanske inte, men jag gillar den:

Alex Vargas Debaser Strand Stockholm 2015_01 Alex Vargas Debaser Strand Stockholm 2015_03 Alex Vargas Debaser Strand Stockholm 2015_05 Alex Vargas Debaser Strand Stockholm 2015_02