Juliette and the Licks på grönan och lite om maj 2016

Det är med stort vemod jag konstaterar att maj är över! Neeej! Det var typ världens bästa månad med massor av superkonserter. Det är klart juni bjuder ju på Bråvalla (med bl.a Biffy) och endel andra spridda skurar av mys. Men ändå! Maj är slut! :(((

Bäst i maj var helt klart Västerbron och Royal Republic, dom har rätt mycket gemensamt när man tänker efter: energi, svenska, spelade på Debaser Strand, full fart på frontpersonen och riktigt bra liveband. Riktigt bra var även Skillet och Simple Plan. Ja, jag inser själv att dom här fyra banden hamnar i lite samma genre. :)

På fotofronten har jag haft lite problem med 70-200:an (Tamron, 2.8) på nya 7D:an (Mark II) då fokuseringen, ja… gör som den vill och dessutom väldigt sakta eller har tom tappat kontakten mellan dem. Så jag har varit orolig att jag måste investera i en ny och jag har inte 21 loppor över, men igår gick den som den brukar, så det måste varit tillfälligheter eller typ skräp i kopplingen, bakom spakarna eller nåt. Det var enormt skönt faktiskt. Sen är man ju ändå sugen, men ja, ändå ett lätt beslut att fatta när prislappen ligger så i förhållande till tillgångarna. Jag tänkte bygga mitt eget objektiv av gamla slaktade. :D

Igår var det Juliette and the Licks på Gröna Lund, har inte lyssnat på dem mycket tidigare, men de är jättebra på skiva visade det sig. Synd att konserten inte var speciellt bra. :( Den fick en 2:a av mig och det är dåligt, det är dessutom en ”kämpe 2:a” precis som jag fick en ”kämpe 3:a” i matte på gymnasiet för att jag ställde mycket frågor, var där och försökte i alla fall. Det klickade liksom inte.

Här är bilderna på Juliette Lewis och hennes The Licks!

Juliette_And_The_Licks_grona-lund_stockholm_2016_003 Juliette_And_The_Licks_grona-lund_stockholm_2016_005 Juliette_And_The_Licks_grona-lund_stockholm_2016_010 Juliette_And_The_Licks_grona-lund_stockholm_2016_011 Juliette_And_The_Licks_grona-lund_stockholm_2016_001 Juliette_And_The_Licks_grona-lund_stockholm_2016_007