Pepp inför Biffy!

Skapad av Lotta 18 okt, 2010 23:12:20

Åh! På torsdag är det dags igen! Andra gången att fota och tredje gången jag ser dem i år. Ska bli skitroligt och jag får träffa min nya Biffy kompis Lotta (!) som är helt hysteriskt fan (ja, hon har loggan tatuerad) och det var tack vare Biffy vi fick kontakt från början.

Fick ett mystiskt mail idag via min bildredaktör:

”Trots en inställd Göteborgsspelning har killarna i Biffy Clyro återhämtat sig och kommer nu till Debaser Medis på Torsdag. De finns tillgängliga för intervjuer så hojta till om ni är sugna!”

GAAAAAH! Svinlande tanke. Som jag gärna spinner vidare på. To be continued? Blyg-lotta får något att bita i.

Aningen senare: hehe, jag har i alla fall anmält mitt intresse. Så får vi se vad som händer. Jag håller inte andan. Men tänk om det går igenom… vad frågar man? Förutom ”har ni lust att signera dom här?” (lyfta upp tröjan)