Jag letar mig utanför min lilla box…

Här om dagen fick jag en fantastisk abstinens efter konsertfoto. (verkar få mycket abstinens nuförtiden…) Jag gick då igenom Debasers kommande och skrev upp mig på tre spelningar till. Det är musik jag inte vanligen lyssnar på och i ärlighetens namn tre grupper jag aldrig hört talas om.

Jag har skrivit upp mig på Last days of April. Hör direkt att jag kommer att gilla dem starkt när jag hör dem live. Jag har ju mycket bredare musksmak live än på skiva. Men jag gillar Last days of April redan nu så det ser jag fram emot. Hoppas jag får fota bara!

Jag skrev även upp mig på Hot Club de Paris. Har inte lyssnat på dem tidigare, men tycker dom är lite roliga. De ser ganska roliga ut och jag tror det kan vara lite roliga att fota. Så jag kör! :o)

Den sista som är helt utanför min vanliga box som jag har anmält mig på  är Teitur. Jag tror han är singer-songwriter… så otroligt långt utanför min vanliga box. Men jösses va bra det är. Jag vill köra ner mina bara fötter i det varma Teitur träsket, sätta mig ner, luta mig tillbaka och bada i solsken. Behöver jag säga att jag ser fram emot detta?