musikabstinens

Det har varit ett par annorlunda dygn med jobb.”konferans” får vi väl kalla det och en hel annat så jag hann inte kunnat lyssna på musik som vanligt. Å vilken abstinens jag får! Jag märkte det inte förrän jag inser att det är tyst överallt och någon sjunger Linda Bengtzing. Det senast dygnet har jag dock tagit igen det med besked. Spotify är alldeles varm av allt tänkande, spelande och malande. Morgon, som dag som natt. Lovley! Har ingen speicfik jag lyssnar på just nu men ska börja lyssna in mig på Within Temtation inför nästa vecka.

Värsta uppehållet med fotande just nu. Typ två veckor emellan. Men sen mycket på en gång. Men tittar man i bildfödet på alla sighter så är det inte jättemycket spelningar just nu. Jag tror att spelningarna och konserterna följer lönecykeln de med. Kanske utom de riktigt stora.

Nåja, nu har snart åkt klart kollektivt för idag.
Trevlig hÄlg!