Dansa ut julen

Idag är det dagen före tjugondaknut, då ska julen dansas ut. Jag gjorde det en dag för tidigt, men jag hoppas ni inte håller det mot mig. Många andra dansade minsann ut julen redan innan nyår, det är ju bara fel.

Framförallt har jag experimenterat lite idag. Jag har hittat APPEN med stort APP för den typ av photoshopning jag vill göra i mobilen. Den heter Photo Editor, den kan allt det där jag vill att den ska kunna, beskära bilder, färg korrigera bilder med kurvor (!) resiza bilder till olika pixel storlekar och mycket, mycket, mycket mer. Så jag gick loss. Kanske inte helt seriöst, men med träning kommer färdighet. Lite senare.

Så här såg julen ut, hemma hos mig:

image

 

Sen packades den ner med hjäp av julsakstetris i en fin flyttkartong för att vila lugn i 11 månader. Varför den här bilden blev mindre än de andra vet jag inte.

image

 

Sen kommer här en bild på vad vi väntar på, längtar efter. Min pajjiga tolkning av våren, med grönska och sol. Tolkad via härdiga blommor och en fönsterlampa… man får ta vad man har och rita dit det man inte har. Så!image

Gott slut på julen allihop!