Ännu ett favoritband

På slutet av 90 talet och början av 2000 talet hade jag ett riktigt favoritband Creed. Jag hade alla skivorna, när jag flyttade och bara kunde ta med mig tio skivor, var typ 5 av dem med detta band. Hade jag bara de skivorna så klarade jag mig. Nu har detta band gått och blivit utnämnt till 90-talets sämsta. WHAT?! Jag erkänner att det finns bilder på dem som inte är smickrande och vissa av musikvideosarna är jag sjukt glad att jag inte såg då. (Tror inte ens Youtube fanns och MTV hade slutat visa musik redan då) Det omnämns att de hade fans som inte ens gillade dem.

Men jag fick aldrig chansen. Bandet korsade (vad jag vet) aldrig Atlanten. Jag hade inte möjlighet att göra det bara för att se dem live. Sen splittrades de och ur askan reste sig Alter Bridge. Fantastiskt band, men andra låtar.

Vill bara slå ett slag för Creed. Lyssna på musiken och känn efter, lyssna inte på vad alla andra tycker. Detta gäller allt. Jag måste påminna mig om det med jämna mellanrum, så jag tänkte jag påminner er med.