I helgen kommer en update!

Jag har varit superdålig på bloggandet på sista tiden. Men lugn bara, det kommer. Till helgen har jag planerat in egentid, då ska jag städa lägenheten och skriva massor.

Det jag ligger efter med just nu är Royal Concept från förra veckan, hela Popaganda Parkteatern, Urban Cone (typ femte gången jag såg dem, det börjar anta en annan dimension) och imorgon hoppas jag på Bad Religion på Grönan. Det är verkligen högsäsong igen, fantastiskt roligt!

Råkade drömma lite idag! En husbil vore ju sjukt najs när man ska på festival, slippa lite hotellkostnader och kunna var väldigt flexibel. Samtidigt så om man räknade på en jag hittat för typ 150 000 som såg fin ut (Mao: ok färg på inredningen, det egna jag kan uttala mig om när det gäller bilar). Hotell kostar typ en tusing per natt, resan borde bli ungefär den sanna kostnaden. Då får jag 150 hotellnätter för samma peng. Det är typ 50 festivaler. Så typ 7 år med hotell innan den betalar sig. Hm. Men sugen ändå, tur att jag inte har 150 lök.

Bjuder på detta ögongodis, plåtat på min balkong i helgen. Inga filter (tror jag), lite cropping och färgkorrigering bara. Jordgubbar – gott!

image