Iron Maiden!

Idag (igår) var jag och Malin på Friends arena och såg Maiden. Jag har inte sett dem tidigare och det är ju verkligen en sån sak som finns på ”bucket listan” (saker att göra innan man dör). Så nu kan man kryssa av det: Check!

Mitt första besök på den arenan med jag är… Inte imponerad. Tom Bruce sa själv ”det blir nog ännu bättre när det är klart även utanför”.

Vi hade inte stans bästa biljetter och jag tror att banden faktiskt spelade i en annan tidszon än vi var, ljudet synkade inte med det man såg så när Sabaton försökte klappa takt så såg man en sak och hörde det en liten stund senare… Nä, kommer nog hålla mig därifrån så gott det går.

Så här stor var scenen från där jag satt, som mitt finger:
image

(jupp, fotat med fisheye på mobben) Mätte sen mot en penna. När jag höll den på rak arm så var scenen 2 cm stor. Å det var ingen liten scen.

Gjorde en fuling och gick och ställde mig i en gång längre fram, där var det en helt annan upplevelse, så om det blir oundvikligt och jag måste dit igen ska jag vara så jävla nära scenen det bara går. Vi satt ungefär mitt i rakan baktill.

image