Sammanfattning av semestern hittills

Det har varit jättemycket fotande de senaste två veckorna, närmare bestämt ett 30-tal band. Lite slitet samtidigt som det är väldigt roligt. Mest slitigt är det ju, så klart, den senaste veckan då man jobbat heltid men varit lite sliten efter semestern! ;) Varför gör man så här då?! Ja, jag har två konserter nästa vecka med. Sen blir det midsommar och vi börjar närma oss juli och då brukar ju livemusiken TVÄRdö i Stockholm. Industrisemester de-luxe kan man säga. Så man får passa på kan man säga.

Starkaste minnen under den här veckan? Ja, det är nog This Is Hultsfred, så roligt att festivalen blev av och att det blev så bra. Sweden Rock… ja, jag är trött på att prata om det och vill inte hör min egen röst om det. Att äntligen få se Smash Into Pieces var fantastiskt, de var inte alls vad jag hade förväntat mig, men jag hade heller inte haft några förväntningar, konstigt nog.

Om några veckor är det dags för nästa lilla etapp av semester, det ser jag fram emot, då blir det mer musik. I vilken form är dock lite oklart just nu! :)

Annars så söker jag nytt jobb just nu, så om du har något på lut så är det bara höra av sig! Läs mer om det här!

To Be Continued….!