Det årliga Biffy längtet

Jaha. Dom säger det ju bäst själv på något sätt.

Ny skiva på gång och turné. Biffy Clyro kommer till Bråvalla i sommar och vilda hästar kan inte hålla mig därifrån. Vi väntar och väntar och väntar och väntar och väntar. Tiden går som sirap, kom igen någon gång då! Medan så lyssnar man ännu mer på det gamla materialet, endel har man ju inte hört riktig lika många gånger som tillexempel skivan med b-sidor som kom 2014, ”Similarities”.

Jag tyckte jag har hört att nya skivan ska komma i början av Maj, då kan man ju föreställa sig vad mitt Spotify kommer gå varmt med. Nya skivan är tydligen mycket hårdare och råare än tidigare. Helt okej med mig. Så medan vi tänker på det så drömmer vi oss bort lite då till någon av de tidigare konserterna, tillexempel:

Biffy Clyro på Milton Keynes Bowl

När dom var support till Foo Fighters på Milton Keynes Bowl 2011, här har vi ett par gröna byxor.

Biffy Clyro på Stadion

Stockholm Stadium på samma turné. (Klart man ska gå på flera spelningar på samma turné om man kan!) här ett par grå byxor.

 

Sedan har vi den senaste jag plåtade med dem Arenan i november 2013:
biffy_clyro_arenan09 biffy_clyro_arenan07 biffy_clyro_arenan04

Å första gången jag plåtade dem, (men typ tredje gången jag såg dem, visade det sig) Peace & Love 2010:
Biffy Clyro på Peace and Love

Och inte att förglömma, min favoritspelning genom tiderna, den står sig fortfarande. Jag minns det som igår! Lite mörka bilder, men ja, det var ju Debaser Slussen 2012. Biffy Clyro på Debaser Slussen 2012_27

Sedan går ju tankarna även till T in the Park spelningen 2014, heeelt fantastisk men har inga bilder jag kan publicera därifrån.

Ett bra sätt att tidsbestämma från när en bild är tagen är att kolla på Simons tatueringar, dom är lite som årsringar. Senaste tillkomna sedan jag såg dem sist är fingrarna som nu är täckta. Hoppas för övrigt på en turné till hösten där Sverige ingår, har hört att dom ska ut på turné i november men har inte sett några datum än, de börjar säkert i GB men hoppas vi får vara med på ett hörn med. Min teori är att dom släpper datumet för nästa Sverigespelning dagen efter eller ett par dagar efter Bråvalla gigget…