En uppdatering, försommaren 2018

Vintern har varit väldigt lång i år och sen blev det en vecka vår och BAM: Sommar. Under vintern har jag jobbat mycket och prioriterat annat. Jag började skriva på just det här inlägget för flera veckor sedan, sen kom livet i vägen, eller egentligen döden. Min kära pappsen gick bort den 2 maj efter en lång kamp mot lungcancer. Sånt har ju en tendens att ställa om ens prioriteringar ganska rejält så det har inte blivit så mycket konserter på sistone, energin och tiden/prioriteringen har helt enkelt inte funnits.

Vid tillfälle kommer jag bakåtdatera det jag har gjort hittills i år, men det får vänta en stund till, kanske till semestern. Om du känner att du missat nåt så ligger alla mina konserter här.


Inlägget som jag skrev för några veckor sedan:

Det var länge sedan jag skev något nu, det har helt enkelt varit en väldigt intensiv vinter och tidig vår, dels på jobbet men även en liten konstlkurs och endel annat, så här kommer några korta ord om viktiga saker (för mig) som jag borde avhandlat tidigare.

Här om dagen (26 april) var vi på Imagen Dragons, heeeeeeelt fantastiskt. Var inte speciellt pepp på vägen dit, trött och… inte speciellt pepp helt enkelt. Men dom lyckades vända mig och förutom en fantastisk scenshow med drivor av konfetti så är ju musiken och framförallt budskapet fantastiskt. Dan berättade kortfattat om sina perioder med depression och om vikten av att söka hjälp. De spelade även Forever Young dedikerat till just Avicii. De avslutade sedvanligt med Radioactive. Här är ett klipp för att få lite känsla:

Förra söndagen (22:a april) var vi på 30 sec to mars på Annexet och även det var ju fantastiskt. Det är lika delar allsång, Friskis och väckelsemöte. Som tur var var det var mest rockkonsert även senaste plattan varit lite väl electropoppig. Jag ser dock fram emot dem på Grönan i augusti! Kommer bli sååå bra!

Vi var även en sväng på Bryan Adams i Globen, det gav ett förvånansvärt orepat intryck men kul att ha sett igen i alla fall.

Tittar vi framåt se ser det inte ut att bli så mycket festivaler för mig i sommar, helt enkelt för att jag inte hittat någon med bokningar värda resan än, så jag håller mig till Foo Fighters på Ullevi och Stockholms spelningar där Gröna Lund gör en fantastisk sommar.

Något jag verkligen hoppas går i lås är att jag har lite planer på att se Biffy Clyro unplugged på Royal Albert Hall i London i september. Vi får se om det går hem, har inga biljetter än men reserverat för andra hand. Känns alltid lite tomt när man inte har en Biffy spelning inplanerad. Här är ett unplugged klipp! Självklart har jag förbokat CDn och DVDn…