Neeeej!

Fan jag vet inte vad jag ska säga. För ett par år sedan nosade jag mig in på k-pop scenen och började lyssna med förevändningen att jag behövde höra koreanskan för att lära mig ljuden ordentligt. Eftersom jag inte kunde genren så får man ta det bandet som man hittar först och eftersom jag precis hade sett en serie med Cha Eun Woo så blev bandet Astro mitt första äventyr in i genren. Jag ar stannat med dem sedan dess och tycker fortfarande de är fantastiska. De har två år i rad varit på mina mest lyssnade artister lista och i början av året så släppte Moonbin & Sanha (två av medlemmarna) en ep som som snurrar hela tiden i mina spellistor. Å nu har Moonbin gått bort! It breaks my heart, kan inte säga det på något annat sätt. Enligt nyhetsmedier så var det ett uppenbart självmord men utredning ska ske. Han blev bara 25 år gammal.

Så himla tragiskt! Så tragiskt att han mått så dåligt att han kände att det var den enda utvägen, man hade velat att han kunnat ta en paus från vad det nu var han kämpade med inte behöva avsluta det permanent.

Mina tankar går så klart till familj, vänner och resten av bandet. Å alla fansen. Jag, en gammal tant från andra sidan planeten tycker det är tråkigt på riktigt, hur är det då med dom största fansen? Åh, så mycket heartbreak. En helt fantastisk röst och dansare. Jag hedrar hans minne med att lyssna på musiken. Här kommer några videor:

Det senaste och därmed sista singelsläppet.
ONE med Astro.
After midnight med Astro.