Deftones, Khoma och Coheed & Cambria

Håller det lite kort, jag måste gå å sova. Bilder kommer imorgon(okej, onsdag?). Alla bilder finns på Festivalphoto för den som inte kan hålla sig:

Khoma, Coheed & Cambrea och Deftones

Ikväll var det Khoma, Coheed & Cambria och Deftones, i den ordningen. Jag hade sett fram emot sjukt mycket att få fota Khoma igen, efter den fantastiska spelningen i somras på Peace and Love. Det är fart i den sångaren! Mitt absoluta favoritband att fota, så jag har skrivit upp mig direkt på deras spelning i januari.

Jag fick även intervjua Sergio från Deftones. Det gick JÄTTEbra! Om man jämför med tidigare alltså. Var inte alls lika nervös och även om jag talar en ganska bred Svengelska så gick budskapet oftast fram. Han var en fantastiskt mysig person att prata med. Intervjun kommer i morgon, senast dagen efter det när jag är vid mina sinnes fulla bruk! :o)

Det var även en himla fart i sångaren i Deftones, så till den milda grad att jag är osäker på om jag fick något alls. Det var jättemånga såna bilder som jag såg men aldrig fick till. Som sagt; jag är fortfarande en liten valp. Men utan ursäkter.

Natti.

En kommentar till “Deftones, Khoma och Coheed & Cambria”

Kommentarer är stängda.