2011 börjar…

… med att jag har ny mobil. I den har jag Spotify, så jag har tillgång till hela världens musik alltid. Det är fantastiskt. Jag kan lyssna på hur mycket musik jag vill och var jag vill. På pendeltåget, i sängen och överallt där emellan. Har tidigare varit begränsad till vad som fick plats i telefonen (typ 30 låtar och de orkar man ju inte direkt byta ut dem en gång i veckan) Så nya horisonter öppnas. Även om jag lyssnar på endel gammalt med. Idag var en Biffy dag. Som så många andra. :o) Men jag var inte begränsad till dom två senaste plattorna som jag hade (köpt!) på mp3 utan kunde lyssna på lite nytt material med.

I övermorgon är det dags att fota Khoma igen. Hur ska jag läsa in mig på dem? Det blir tredje gången jag fotar dem så jag vet ju lite vad jag har att förvänta mig.

Har ledigt dagen efter med och ska gå på fotografiska igen. Har ju fått medlemskap i fotografiska familjen i julklapp! Dags att utnyttja och med massa trevligt sällskap dessutom. Om jag kommer på några nya fyndigheter som inte fanns med i förra inlägget som handlade om Fashion! utställningen så lovar jag att delge dem här.

För två år sedan så var jag och min kompis Johan på Bandit Rock Awards. Vi köpte biljett och våra favoritband spelade, jag ville se Staind och han ville se Shinedown. Förra året lyckades vi ”scamma” till oss VIP biljetter, med middag och allt. Då sa vi på skämt att nästa år, då ska vi stå där nere och pekade på ”über VIP-hyllan” där bara artister och eventsponsorer kommer in, där det fanns bland annat obegränsat med gratis alkohol (vi fick biljetter i stället, ganska många iofs). Så sa jag något i stil med: ”och året efter skulle du stå på scenen och jag nedanför och fota.” Gissa vad jag (med högsta sannolikhet) ska göra redan i år? :oDDDDDD NU KÖR VI! ROCK N ROLL! :o)  Jag ser fram emot att se Milou på scenen som årets nykomlingar 2011.

En kommentar till “2011 börjar…”

  1. Jag kommer ihåg Lotta! Givet! Skit kul om du får fota. Vet du vilka band som ska spela?

Kommentarer är stängda.