Khoma på Debaser Medis

Oh my God! Det är alltid sånt förbannat ös när dom spelar! Jag blir galen! Dom ligger lätt på min topp tre lista över band att fota. Någonsin. Ever. Har i skrivandets stund inte sett bilderna på fullskärm men jag har en rätt bra känsla. Fick ett av hoppen men vet inte om den är skarp. Återstår att se. Gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!!!!!!

Peuh! (försöker lugna ner mig) det började med att Sandra var där med. Det är alltid roligt så vi hann komma ikapp lite. Hon var där för Gaffa och är ju grym fotograf så jag ser fram emot att se hennes bilder.

Förbandet Lindforest var bra. De var väldigt lugna och för första gången kände jag att ljudet av min slutare kanske störde musiken.

Sen var det en evig väntan. Så fick vi vänta lite till. Å lite till. Man är ju som ett barn på julafton. Tillslut blir man förbannad för att tomten aldrig kommer. Hur mycket faktisk tid som gick kan jag inte svara på.

Sen kom dom ut på scenen. Först är man lite lugn men spänd över vad som kommer hända. Så börjar musiken. Å det fullkomliga öset. Man hinner inte med något. Var man än riktar kameran så missar man 5 saker. Fick ett hopp men missade flera. Två pga att jag kollade bilderna i kameran. Mao, kolla inte bilderna i kameran medan du fotar! Exponeringen visst, men att kolla om man satte förra hoppet är inte relevant då. Det får man kolla sen.

Det var inte något dike idag men inte så mycket folk så det gjorde inget. Inga riktiga förhållningsregler heller. Så vi fick fota hela. Underbart. Så klart.

Detta var tredje gången jag fota Khoma. Hoppas verkligen att det blir igen. Det är en sån otrolig utmaning. Det går fort, händer mycket och är fullt av känslor. Från högt till lågt, både i musiken och framträdandet. Å det är aldrig bra ljus. Men bättre den här gången än förra.

Åh! Kan inte tunnelbanan åka lite fortare så jag får hem och titta på bilderna?! mitt första blogginlägg från mobilen. Funkar bra.

Alla bilderna finns i ett galleri här!

Bilderna går att köpa på Festivalphoto.se
Lindforest och Khoma

Här kommer mina favoriter, först några på Lindforest

Å så Khoma: