Hockey – rätt kul ändå

Jag lovar att det inte ska bli en vana, men jag har varit otrogen mot rocken! Fick möjligheten att fota en landslagsmatch i Globen. Vad ska man göra? Det är ju bara köra! Det var faktiskt rätt roligt, lite andra utmaningar. Ljuset var ju perfekt, det ändrades inte en millimeter. Hittade man rätt inställningar så var det bara köra på samma exponering genom hela. Å den var på öret hela tiden. Det är jag verkligen inte bortskämd med. Men det fanns ju andra utmaningar, det är ljust, det går fort som fan och är ofta väldigt rörigt. Vinkeln jag hade från min sittplats (jag hade både biljett, VIP-pass och press-ack! LYX! Hängslen, livrem OCH gratis käk) var ju helt annorlunda än de andra fotograferna som stod i ”diket”. Jag fick inte gå in där för jag hade inge hjälm. Pucko Lotta som inte tänkte på att ta med sig sin hjälm! Haha.

Nåja, hur gick det? Lite problem med publikvärdarna som inte hade blivit informerade. Men annars gick det bra. Jag är ju sjukt ointresserad av sport men sätt en kamera i nyllet på mig och jag blir en Lycklig Lotta. Vilken fart! Det händer helt sjukt mycket på planen och jag fick några bra faktiskt. Jag nöjer mig med att publicera tre här. Två är på målen (Matchen slutade 6-1 till Sverige) och en är lite smöring för min uppdragsgivare.

Nämde jag att jag är världens jäkla turapa som lyckas få göra sånt här?

En kommentar till “Hockey – rätt kul ändå”

  1. Kul med fart och fläng i sport faktiskt. Jag har fått höra att jag kanske är lite fascistisk i det här med att räta upp bilderna, men de spelar ju i uppförsbacke på de senare två… /B-S

Kommentarer är stängda.