Inge Accept

UDO på Stockholm Rock Out, del 2, 2010Så där ja! Då fick man ett nej! Fick ingen gratis ackreditering till Accept ikväll. Live Nation hade slarvat bort min ansökan (skickades under julledigheten, till deras försvar) och jag vet inte om det hade något med saken att göra. Kunde få fotopass mot biljett men jag betalar inte 350 för att fota Accept. Har fotat Udo förut och han är ju rolig, men inte sååå rolig. Och musiken är ju inte riktigt vad jag skulle betala 350 kronor för att se. Det är ju en helt ny garderobsinredning. Inte för att jag för tillfället är fast i hemrenoverings träsket eller så… Imorse tog det mig 10 minuter att hitta alla kläder, eftersom det ligger i olika väskor och lådor utspridda över hela lägenheten. Behöver en ny garderobsinredning helt enkelt…

Så ikväll blir det alternativa kreativa tilltag. Har två val (som båda är gratis och inte inkräktar på mina garderobsplaner):

  1. Massa sjukt kreativa självporträtt och sitta vid datorn och göra saker jag borde gjort för länge sen.
  2. Rockfotos lanserings fest på Debaser Slussen.

Vi vet ju alla vad jag borde göra. Gå på festen, den är gratis, tre band spelar och jag behöver knyta kontakter, även om det är på ”konkurrenternas” sida. Verkar som att de har släppt något typ av magasin, det vore ju fantastiskt spännande att se vad det är. Men jag har ingen att gå med och är fantastiskt blyg och osocial. Har frågat Sandra, vi får se vad hon säger. Annars är jag väldigt sugen på alternativ 1. Det vore ju det trygga och det är något jag skulle behöva öva på. Men så läste jag en artikel i Metro som jag kände träffade rakt på. (Superproffsen kan förstöra för sig själva) jag skulle ju aldrig kalla mig själv superproffs, men själva artikeln är väldigt träffande. Spenderar mer tid på hemsidor, visitkort och att lära mig mer än på att ragga kunder. Men så vill jag ju sälja visitkort, hemsidor och vara bäst på allt. hm… Endel av fällan kanske. Men samtidigt så är det ju marknadsföringsmaterialet, utan mf materialet har jag inget att referera till eller visa vad jag gör/kan.

Nåja, tiden får utvisa vad det blev. ;o) Hoppas lite på båda. :o) Paus från renovering blir det i alla fall med all säkerhet!

Men lite besviken är jagg ju såklart. Har kameran med mig och är skjutklar. Men får se fram emot Teitur nästa fredag istället. Den är redan bekräftad så då vet jag att det är på.

Funderar även på att fota mer på Garage i märsta igen. Stället är stort som en pizzeria men får dit namn som Bullet och Corroded. Det var ju där jag fotade Plan Three för några månader sedan. Ska nog kolla om jag kan kontakta dem. Vore kul. Vill minnas att båda ovannämnda band var roliga att fota. Att sedan göra det lite hardcore på en pytteliten scen blir ju bara roligare! :) ska kolla upp vad jag har för belopp på drullen först tror jag! :) oavsett vad jag hittar på ikväll blir det kreativt i alla fall.

Ni lär få se/höra mer om vad det blev. :) hade!