Behöver mirakelkur. Nu.

Vaknade i morse och var liiiiite trött. Sov till 11, gick upp och åt frukost, tog ett långt bad och gick å la mig och sov till halv två. Jag är sjuk. blä. Har inte fått något gjort av det jag hoppades på. Jo förresten, jag lyckades köra en tvättmaskin. Men den sköter sig ju mest själv. Större delen av förra blogginlägget har jag skrivit tidigare i veckan. Annars är det här det enda jag har gjort idag som kan räknas som vettigt. Hatar sånt. Men vill VERKLIGEN bli frisk. Får förmodligen fota The Ark på tisdag. Vilda hästar kan inte hålla mig därifrån. Men vi får se hur det går för ett pyttelitet virus.

Å det dummaste? Jag hittar inte näsdukarna. De låg och skräpade överallt så jag samlade ihop alla i samma påse och la alla på ett bra ställe. Nu hittar jag dem inte. Så himla dumt, så nu får jag näs-sår istället som man får när man inte använder lyx-snyt. :o(

Nu ska lotta sova och kurera sig massor så hon är pigg och kanske får något gjort imorgon istället. :o/

Kramisar!