Mera festivalsommar 2011

Ojojojojojoj. Jag tror jag kanske spricker! Jag får kanske/eventuellt/förhoppningsvis fota Peace and love! Igår var jag lite… inte jättenöjd med min festival sommar eftersom jag inte hade några speciella band jag åkte för att se, utan mest festivaler på det stora hela. Men så i dag så kollade jag upp P&L lite bättre när jag fick reda på att jag kanske får den… *svimma*… 30… seconds… to… mars… Såg dem på St Gallen förra året, när jag inte hade riktiga kameran med mig. Sedan dess har de legat på topp 3 över band jag bara måste få fota någon gång utan att jag någonsin trodde jag skulle få göra det… (se bilden här till höger, detta är vad jag behöver toppa, en skärmdump från film som filmar en skärm…) Å så… bara dyker dom upp sådär! Spelar ingen roll om jag får fota från publiken, jag kan trängas och ta med 70-200an!!! Undrar vad man får för fotopass? Ska bli såååååå kul! Hela festivalen, det var massor med bra band. Varför hade jag inte kollat upp festivalen ordentligt? Ja, säg det. Tror att jag inte trodde det skulle gå ihop. Å jag kommer ju missa lördagkvällen. Med min tur är det då 30 Seconds to Mars spelar… :o/ Men nu ska vi inte måla fan på väggen!!! Massor med bra band och alla kan ju inte spela på lördagkvällen. Gillar verkligen line-uppen, det är den festivalen jag ser fram emot mest.

Inte så lite min fokus har skiftat på två år. I år är det ju bara ett fokus: ”när är vilken festival?!”  Jag har sökt semester v26 (peace and love), v27 (london för foo fighters å biffy) och v28 (gurten!)! Inte utan att man känner sig lite fanatisk… Nu känner jag att jag börja komma väldigt långt ner i musikträsket… *gilla* ;o) ska göra en liten lista på vilka jag ser fram emot, det är fler än jag trodde och ganska mycket utanför min lilla box med.

Satt just och lyssnade på spotify och tänkte på förra året och vilka band jag helst vill se så kom ”god and satan” med biffy clyro och jag tänkte igenom mina festivaler och hann känna ett uns av tomhet över att de inte spelar på någon festival tills dess att jag kom på att jag ju ska se dem med foo fighter. Två gånger!!! Den här sommaren ser ut att bli helt sjukt bra. Synd att allt händer inom loppet av en månad! Men vilken månad.

Jag kan bara sammanfatta det på ett sätt:
sjukt pepp!

Några klipp på vägen:

Ska börja spara pengar direkt! :) man vill ju inte bo på camping direkt! Å måste nog hyra bil till p & l. Kan inte snön smälta ännu lite snabbare?

Förlylningen? Jag har köpt nya lyx-snyt så nu hittar jag nog snart de gamla. :)