Snart så…

Hela helgen har gått åt att flytta in. Ja, jag vet att jag flyttade in för två månader sedan. Men igår var jag på IKEA och köpte soffa, matbord, hylla och massa annat. Så nu har jag en soffa att skriva och arbeta från, känns mer och mer som ett hem. Hade faktiskt den riktiga känslan en liten stund när jag gick runt här. Man kunde ana vad det ska bli av allt detta när det är klart. Ett hem börjar ta form. Vad har nu detta med rockfoto att göra? Ja, sjukt mycket mer än man kan ana faktiskt. Att mitt hem sett ut som skit har hindrat mig mycket och tagit tid från det jag verkligen vill göra. Nu är det bara några kvällar eller en ordentlig helg kvar sen är allt i ordning. Jag får lite svårt att fokusera när jag har…. jag ska inte säga ”oordning” för det har jag alltid, men… ordet jag söker är kanske snarare ”fullständigt kaos”. Men jag är van vid det med. Jag bara ogillar när det står flyttlådor överallt. Vill nog att allt ska ha en plats, även om det inte alltid ligger där. :o)

Nåja. Musik i helgen? Inte speciellt mycket, har gjort en Spotify lista med massa godis på, det är hysteriskt blandat och jag har lagt in mycket som jag inte hört så mycket tidigare. Jag har tagit gamla artister med nya skivor och sen blandat in lite klassiker. Men det är en låt jag inte riktig kan få ur hjärnan den här helgen. Det är Stainds Believe, vet inte riktigt varför. (Hade gärna bäddat in videon men man fick inte, dumma dom) Kanske är det någon av följande textrader (inte i ordning):
believe in me ’cause I was made for chasing dreams,”
”its my life, its my choise, hear my words, hear my voice and just believe”
”sit alone and watch the clock, trying to collect my thougths, and all I think about is you”
”this lifes not always what it seems”
”some times the weak become the strong.

Jag tror att det är den första där: ”’I was made for chasing dreams” Jag har idag kläckt idén att göra en ny header till bloggen. Jag gillar den gamla fortfarande, men den är såååå 2010. :o) Tror att jag kanske ska ha med den textraden då. För att kompensera för det uteblivna Staind inlägget så lägger jag in en annan film här. Kings of Leon spelar på P&L i sommar:

Sådär ja. Då har jag skrivit värsta inlägget om ingenting. Det enda som saknas är dagens outfit. Idag är det jeans och mörkblå hoodie. Som vanligt. Jag tvättade förresten håret igår, jag använde ACO hårshampoo, det är JÄTTEbra. Till frukost åt jag mackor och drack smarrig Tropicana Jucie. Till lunch gjorde jag tacopaj till mina föräldrar. Jag hade gärna lagt upp en bild på min fina taco paj, men jag tror inte någon är intresserad, speciellt inte som den är uppäten.

Förlåt, jag lovar mer innehåll i framtiden. Ser närmast fram emot Robyn, hoppas det blir av, det vore sjukt kul, hon är ju fantastisk på scenen!