The Ark på Cirkus

Det var lite av en slump att jag kom hit ikväll. Många olika parametrar och stjärnor som linjerade. Jag har ju inte varit ett jättestort fan tidigare eftersom det varit för långt utanför min pyttelilla inskränkta box. Men dom är ju fantastiskt bra! Ola Salo stal hela showen och jag fick ibland känslan av att de andra i bandet hade gett upp det där med att synas. Bara en sån sak som att de inte fick något ljus på sig om inte Ola gick förbi. Hade det varit jag hade jag tröttnat. Det står ju faktiskt ett band namn där, inte OLA. Men samtidigt, kom igen. Att stå brevid honom på en scen…. han fullkomligt strålar ju. Man vill inte ta kameran ifrån honom, han är nästan magnetisk på något vis. Personifiering av ordet ”utstrålning”.

Här är några av mina bilder. *lite ångest* varför? Fortsätt läsa…

Här är ett galleri med alla bilderna på The Ark och Tove Styrke

Du köpa bilderna på The Ark och Tove Styrke på Festivalphoto!

Redan innan hade jag lite ångest för att de är så väldokumenterade och verkligen bra dokumenterade av bland andra Emma Svensson. Det blev inte bättre av att hon faktiskt var i diket. Det var många riktigt duktiga fotografer där. Bland andra min partner in crime Sandra. Här är andras bilder från kvällen:

Sandra var där för Gaffa ikväll. Helt fantastiska bilder, som vanligt! Fan, va bra hon är! Sandras blogg.
Emma Svensson (Rockfoto) bilder på The Ark

Det var iaf riktigt roligt att fota ikväll. Kändes lite udda att fota Tove Styrke, det var ju någon annan som skulle göra det men Tove blev sjuk då. :o( Nåja, idag var hon frisk och körde gärnet. Hon hör verkligen hemma på scenen. Hon känns helt naturlig där. Är typ okej nöjd med bilderna. Inte alls nöjd med Toves bilder, men så kom jag in lite på flajjen där med. Men okej nöjd med The Ark… men inte helt sjukt nöjd, bara okej.

En kommentar till “The Ark på Cirkus”

Kommentarer är stängda.