Om Sugarplum Fairy på Debaser Slussen

Det såg länge ganska mörkt ut på publikfronten. Jag var där tidigt för jag tänkte att jag skulle behöva trängas med massa tjejer eftersom bandmedlemmarna är så söta. Mycket riktigt satt det en rad med tjejer där redan när jag kom. Men inte så lilla som jag trodde, så det gick bra. Men när förbandet Local Dealers spelade var det fortfarande bara två rader med människor framför scenen. När det väl var dags för Sugarplum så var det dock fullt. Tror alla hängde ute i det fina vädret i väntan på att dom skulle börja.

Ljuset var över förväntan och jag lyckades röra mig så jag fick alla vinklar. Men jag gick innan dom var klara för jag är för trött och jag kände att jag fick inget bättre än det jag redan hade. Bandet var roliga att fota. Det hände mycket och ibland fick jag för mig att dom körde ”hela havet stormar” med instrumenten. Jag tror alla spelade bas vid något tillfälle. Här är några bilder i alla fall:

Här är hela galleriet på Sugarplum Fairy och Local Dealers

Alla bilder på Sugarplum Fairy finns att köpa på Festivalphoto.

Alla bilder på Local Dealers finns att köpa på Festivalphoto.

Sandra var där! Hon stod längst fram och fick kanonbra bilder som vanligt. Sandras bilder hittar du här.

En annan fundering som jag har haft länge, det är att hitta min stil, både i fotandet och Photoshoppandet, så man ser ”det där är en Lotta bild”, men också så jag har något att bryta mot. Men det är svårt att definiera sin egen stil, men jag funderar på om inte det här är en typisk Lotta bild, eller är de otypisk och jag bara gillar den därför? Jag vet inte. Jag tror vid närmare eftertanke att det inte är en typisk Lotta bild, men att jag vill att det ska vara. Eller är det bara en stil av Photoshoppning som jag gillar? Äh. Va fan. Jag gillar den i alla fall:

Kanske gillar jag bilden för att det känns som jag verkligen har tillfört något, både i fotandet och efterbehandlingen.