Pepp inför Loaded the big one / Dagens bild: Dag 14

Hästpojken på Popaganda 2010Nästa helg är det säsongens första festival för mig. Det ska bli sjukt roligt. Först ut är Loaded The Big One på Debaser. 14 artister spelar: Hästpojken, Britta Persson, Karl X Johan, Panter, Brodinski [Fr], The Sound Of Arrows, The Touch, Kutterfugel, Musikenligtjerry Med Vänner, Loaded Djs, La Petite Putain, Gustav Gelin, Leonard Lindqvist och Li Stanley & Sally Kahn. Jag har fet-markerat de som jag ser fram emot mest. Det var visst typ alla stora namn utom Brodinski. Jag vet inte om jag har hittat fel Brodinski på Spotify för den musiken sticker verkligen ut och inte åt ett håll jag kanske gillar. Men det ska bli spännande att se live i alla fall. Här är en länk till en spotify-lista där jag har samlat alla banden, så man kan peppa lite! Det ska i alla fall bli riktigt roligt, musiken är lite poppigare än min vanliga stil men väldigt bra. Sound of Arrows på Popaganda 2010Enda anledningen till att jag inte poppar exakt just nu är att jag sitter på balkongen och tycker det är respektklöst mot grannarna. Nog för att de skulle förtjäna lite riktig musik efter igår och imorse men man kan ju tyvärr inte slå tillbaka med musik utan att störa alla som inte gjort något.

Annars så är livet lite på en pinne. Sitter som sagt på balkongen i ett hav av penséer, solen skiner, jag dricker cola, gör annonser och försöker bli lite blondare. Tycker att jag är alldeles för smart så jag behöver blonda till mig lite. Men bara med solens hjälp, allt annat är överkurs. Just nu i alla fall. :oP Tidseffektivisering det är mitt ledord. Me like! :o)

Tills grannarna nu inledde lördagkvällens balkongfest. Nackdelen med att ha stor balkong i syd-väst läge med kvällssol, är att grannarna också har det.

Jamenjustdet! Glömde nästan skriva. Har beställt massa papperskopior idag, några rockfoton och några blombilder. Ska bli kul att få se hur bilderna ser ut när man kan ta på dem och vända och vrida. Håller för övrig på med en sammanställning av 2010, lite sent men så blir det ibland. Blir nog en bok av det hela. Nu till:


Dagens bild: Dag 14

Dagens bild är ankyten till ovan inlägg, det är ju så här det såg ut när jag satt där och skrev. Den är även en liten läxa i raw hantering. Jag vill slå ett slag för RAW formaten. It is lööövley. Eller som någon sa ”Mera RAW till folket” Första bilden är oformatterad. Skarp sol med skarp skugga. Nästa bild är exakt samma bild fast bild-hanterad, bara i RAW formatet, det enda som hände i photoshop var ändring av storleken på bilden och ”spara som”.

Dag 14 a) Livet på en pinne (rått)

Dag 14b) Livet på en pinne (tillagat)

inte en perfekt bild på något sätt, men det är ju inte meningen med övningen heller.