Sade i Globen

Sådär ja, då har man blivit av med den oskulden med. Jag har gjort min första plåtning i Globen! Nåja, om man inte räknar hockeyn, men det tycker jag inte man ska göra. :o) Hur som helst, det gick hur bra som helst. Eller ja, det var skiiiiiiiiiiiiit långt till scenen. Vi fick stå framför ljudbåset och jag tror att vi faktiskt hade 37 rader med folk framför oss, för vi stod jämte rad 37. Men jag var förberedd så jag hade med mig min stora tratt, 70-200:an. Det gick typ okej, men mycket blev oskarpt på det avståndet och det blev ju inga close ups. Vissa bilder har jag beskurit ganska friskt för att få till det. Men jag hade tillräckligt med pixlar för att göra det.

Det var en kul plåtning. Vi var åtta fotografer, en kände jag igen lite, men jag vet inte varifrån han är. Det var sex gubbar, jag och en tjej till. Vissa hade Riktiga objektiv, man mäter inte i cm längre. Utan meter, lyckligtvis inte hela, men en bra bit över halva i alla fall… och diametern framtill med glas var lätt över två dm. Tur att jag är lite blyg, annars hade jag nog sagt: Din är så mycket större än min. Nåja, slutsnackat! Här är bilderna.

Hela Galleriet: Sade på Globen

Bilderna kommer strax att finnas på Festivalphoto.net med, men jag har sumpat mitt inlogg… pinsamt.