Sommaren kommer…

WOw, det visade sig att det blir sommar även i år. Jag tvekade allvarligt där ett tag. Ikväll när jag gick och la mig och drog ned min riullgardin så var det inte kolsvart utanför. Det var första gången i den här lägenheten. Då vet man att sommaren närmar sig med stormsteg, för jag går inte och lägger mig i tid. Någonsin.

Ett annat säkert sommartecken är ju festivalerna! Imorgon är det min säsongspremiär. det ska bli kanonkul och jag ser naturligtvis fram emot det som attan. Nu börjar det i liten skala med 14 band på två dagar(!)

Kände också när jag sitter på sängkanten och kramar min fina gröna lånhghåriga matta med tårna att jag vill ut i daggen barfota. Å kanske bada. Åtminstone fötterna. :)

Så se upp i morgon för då brakar det loss!!! Sen är det fullt ställ till typ augusti. Tre månader av hejdlöst dunka dunka. Hehe.

Lägger in en liten sommarstämningsbild så ni är med på vad jag menar.