Dagens bild: dag 30

Så där ja! Då var det sista dagen för det här lilla projektet. Men jag känner att jag inte tiktigt är klar, men jag antar att det är att jag inte är klar med fotandet, på långa vägar. Jag ska fortsätta leta motiv, gå på fotonader och rycka upp mobilkameran så fort jag ser på något. Bättre en dålig bild än ingen bild. En dålig (tekniskt) dålig bild kan förmedla budskapet en miljon gånger bättre än ingen bild alls. Kanske det är min lärdom av det här. Sluta med kamerasnobberierna och bara fota! Allt är så mycket lättare med mobilen. Men den har ju (milt uttryckt) sina begränsningar!

Nåväl! Dagens bilder är bilder på bilder. Förlåt, men jag har suttit framför datorn hela dagen och redigerat bilder från bröllopet jag fotade igår. Publicerar inga bilder på brudparet som inte är godkända. Här är buketten. Ni som är sjukt nördiga analyserar säkert inställningarna och histogrammet! :-D

Dag 30a
RÅ brudbukett

Dag 30b
JAG HAR FOTOPASS TILL PEACE & LOVE!!!

Natti