Linkin Park i Globen

(OBS! Tidsbegränsning på tillgänglighet på bilderna!)

Linkin Park på Globen… Så coolt och kultigt på något sätt. Det var fantastiskt roligt på många sätt. Jag är ju lite av ett Linkin Park fan så jag slog till direkt jag såg att dom skulle spela. Sen var det roligt för att det var så många fotografer där som man kände eller lärde känna lite. Det var en ganska gemytlig stämning och roligt.

En sak som krånglar till det hela är att bilderna på alla sätt och vis bara kommer få vara tillgängliga i sju dagar. Så den 21:a juni försvinner dom från bloggen och från Festivalphoto. Man kommer inte kunna köpa bilderna för att publicera i sin tidning, på nätet eller göra printrar och sätta på väggen. Konstiga kontrakt de hittar på de där amerikanarna. Å jag förstår inte riktigt varför. Det är väl bra att sprida bilder på sig själv? Att det går att köpa arkivbilder? Eller är det för att man själva vill sälja alla printrar och ha full makt (inte särskrivet, jag skrev rätt) över att man aldrig kan jämföras med gamla bilder? Jag förstår verkligen inte. Men kort sagt: Passa på att titta på bilderna för dom försvinner snart! Å jag misstänker att de biter sig själv lite i foten med ett sånt tilltag så jag kommer verkligen ta bort bilderna efter sju dagar. Vill dom inte ha marknadsföring så får dom inte det…

Nåja, själva fotona är jag ändå inte speciellt nöjd med så jag gråter inga krokodiltårar.

(Bilderna borttagna på grund av kontrakt)

Köp bilderna på Linkin Park på Globen på Festivalphoto!
OBS! Bara tillgängliga i 7 dagar! Försvinner 21/6-2011!

Det var ju som jag sa fler andra fotografer där och jag tror jag lyckades identifiera de flesta och även deras bilder kommer försvinna inom sju dagar så passa på att titta nu!

Se bilderna av (vissa borttagna på grund av samma kontrakt som ovan):

4 reaktioner till “Linkin Park i Globen”

 1. Gud vad roligt att få fota ett band som Linkin Park! Men vilket underligt kontakt… Fina bilder men det såg ut att vara svårt ljus?
  Vad roligt att du får fota så mycket. Hoppas du får en fantastisk tid på P&L också med massor av bra bilder :) Håller tummarna att det blir bra väder i år också :)
  Kram

  1. Det var riktigt roligt att fota ett så känt band, men med kändisskapet kommer väl egenheterna antar jag. Vet inte om ljuset var så himla svårt egentligen, inte i färger och så, då har man ju varit med om värre, bara det att det stroboskopade så varannan bild är nästan utfrätt och varannan är svart… Då kanske man borde ha kapitulerat och gått över till tidsautomatik eller nåt, men jag misstänker att den inte heller hinner ändra inställningarna i takt med stroboskopet! :o)

   Ser massor fram emot P&L! Kommer du inte dit? Å ser Jared åtminstone? Jag saknar dina konsertbilder, du är fantastisk fotograf, vill se mer!!! :o)
   Kraam!

Kommentarer är stängda.