Peace & Love 2012…. bara ett år kvar.

Hm. Är man skadad eller? Jag hörde att en kompis bekant redan hade bokat hotell i Borlänge till Peace & Love 2012. Vill jag dit? Klart som f*n! Har dom 150 akter nästa år med så kommer det säkerligen vara något jag vill se. Så jag bokade. Det var fullt på de flesta hotell redan men Kupolen hade rum. Tror jag. (det står förfrågan, inte bekräftelse) Nåja, skulle det inte funka så har jag ju mitt standard hotell i Falun som funkar bra. Om bokningen gick igenom så skulle det innbära att jag har lika nära till sängen 2012 som jag hade till bilen 2011. Till halva priset. Å skulle det vara så att det inte är några band jag vill se, jag inte får ledigt eller något annat som hindrar från att jag åker så tror jag inte hotellet tar jätteillla upp om man avbokar, de kan säkert få någon ny som bokar rummet, just den veckan är det nog inga problem. :o)

Uppdatering: Har fått svar från hotellet, de kunde inte bekräfat min bokning eftersom dom inte har satt priserna för Peace & Love än… ojojojdå. Det här kan bli dyrt. Även om dom dubblar priset så blir det ju samma som i år, då har jag ändå tjänat in soppan och bilhyran. De skulle kontakta mig när dom satt priserna så jag hoppas det innebär att jag har rummet i alla fall. Så får man se om man är villig att betala för det när dom satt priserna.

Annars så håller jag tummarna för Europe & Takida på onsdag, har inte fått något svar på ansökan än, men det vore sååå kul. Ganska länge sedan jag fotade något nu och har ju varit Takida-fan i… vågar inte räkna efter hur många år… De var dessutom de första bandet jag plåtade efter att jag anmälde mig på kursen i Rockfoto på Peace & Love 2010. Alltså innan jag faktiskt gått kursen, så här är en jättegamal bild, men det är den jag behöver övertäffa. Det blir lite svårare än några av de andra bilderna jag haft att överträffa som varit ytterst skräp, men det ska nog gå tror jag. Om jag får försöka vill säga.

En annan sak jag pysslar med mellan jobb, sömn och åka pendeltåg är en fotobok om 2010. Ja, jag vet att jag är VÄLDIGT sen, men det var inte läge i vintras, jag hade inte tid, ork, lust, vilja eller något annat. Men nu när världen är lite mer på banan och Fujicolor har halva priset på böcker så passar jag på. Den innehåller inget revolutionerande, i stora drag är det bara Årskrönika 2010: från Krokus till Rockfokus fast med fler bilder från året. Det blir en väldigt exklusiv upplaga på ett exemplar. Vill man läsa får man bjuda in sig på fika hos mig och ta med färska vaniljbullar. (har varit sugen på vaniljbullar i flera dagar) Jag bjuder på kaffe/the/läsk/saft/vodka. Eller en kombination.