Pepp inför Popaganda 2011!

Jag har lyssnat massor på Popagandas spellista inför helgen. Det är ju kanon! Det är bara ett band jag inte riktigt gillar och som jag spolar förbi hela tiden. Rätt bra statistik för 20 band och mig på en popfestival! Här är förresten Programmet för Popaganda. Det blir fullt ös hela tiden. Det ser just nu även ut att bli regn… hm. Så där halvkul, men det kan ändras under veckan. Hoppas på det!

Två av banden har jag fotat tidigare. Närmare bestämt jj (till höger) och Urban Cone, till vänster. jj var ganska svårfotade och jag hoppas på lite mer frontljus den här gången. Men hoppas även på killen med bubblorna igen. Eller ”gitarristen” kanske man ska säga.

Urban Cone var förra gången ganska svårfotade de med, men kanske snarare för att det var så himla ljust och mitt på dagen. Där lär det ju inte bli någon förbättring. De inleder lördagen kl 14:30, iofs ska man kanske vara glad för regn prognosen då så man slipper starkt solsken direkt på scenen? Nä, livet blir så mycket tråkigare när det regnar… :o(

Den här gången kommer jag inte behöva täcka alla banden som det har varit emellanåt på festivalerna, utan jag får med mig en kollega. Så vi får se om jag faktiskt tar en paus under något av banden… Nä, tror inte det! Det är ju sista festivalen för säsongen! Däm, hur ska det gå?! Jag har plåtat 6 festivaler den här säsongen och om man rundar av lätt typ 150 band i år. Hittills. Hur ska jag överleva när festivalsäsongen är helt slut?! Det är tillbaka in i mörkret. Inga mer solskensspelningar, inget mer regn, inga mer belgiska våfflor med alldeles för mycket chokladsås. Inge mer sjukt dyr skräpmat. Inge mer ISO 100. Förmodligen inte mycket under 1000 ens. Förrän nästa säsong. Så till helgen ska jag njuta, vare sig det solen skiner som aldrig förr, det regnar, snöar eller haglar. Men jag ska hålla mig undan om det börjar blåsa för mycket med tanke på tidigare händelser, både i år i Holland och förra året i Finland.